Producten

COMPLICITY levert veel producten, vaak uit voorraad en in onze showroom zijn veel producten ook te zien.Producten

COMPLICITY levert veel producten, vaak uit voorraad, en in onze showroom zijn veel producten ook te zien.
Het is voor ons niet haalbaar/zinvol om op de website concreet al onze producten aan te bieden.
Wij werken vanuit onze showroom met werkplaats en onderscheiden door onze kennis, onze ervaring en door
alle werkzaamheden die wij aan kunnen. Dus geen webshop. Wij leveren geen (goedkope) producten in de doos, eigenlijk is elke klus voor ons "kwaliteit door maatwerk".


Maar, kijk vooral hieronder wat wij in zijn algemeenheid doen en kom vooral naar ons toe.
Dan wordt alles duidelijk!PC's en laptops
Wij hebben 2 hoofdmerken in ons assortiment. Het hele bekende HP en het onbekende Terra. En waarom? Beiden zijn bewezen kwaliteit en de service is super. En dat bij elkaar telt voor ons en onze klanten! En wij weten dit uit de praktijk (en dat kun je pas na jaren zeggen). Merken die redelijk spul leveren, die alleen maar om de prijs interessant zijn en waarvan de service ondermaats is komen er niet (meer) in.
Wij leveren computers is vele uitvoeringen.
PC-kasten in diverse formaten, van broodtrommelformaat tot towers. Van Windows 7 tot Windows 10.
Laptops van ultra portable tot draagbare zware jongens. Ook met Windows 8 of nog met Windows 7.

En wij leveren onze systemen normaliter compleet ingericht. Dat wil zeggen afgeïnstalleerd, geüpdate, ontdaan van onzin en voorzien van zinvolle utilities. Thuis aanzetten en merk dat specialisten al het voorwerk gedaan hebben.

Het gros is op voorraad en snel leverbaar.

        Merken: HP en Terra.

Tablets
Dat is een bijzonder segment. Jarenlang verkochten wij geen tablets behalve als er Windows op stond. En waarom? Als wij iets verkopen willen wij het optimaal kunnen ondersteunen. Inmiddels is Android ook door ons te leveren en te ondersteunen.

En Windows tablets? Dat is een uitzonderlijk product en tot nu toe alleen voor een specifieke markt. Maar de prijzen zijn inmiddels voor iedereen interessant en dan is een Windows-tablet die wél alles kan toch erg interessant. Combinaties met hoesjes met toetsenbord en docking stations maken het tot een bijzonder 3-in-1-product dat als tablet, laptop en complete werkplek te gebruiken is. Één apparaat en echt alles kunnen doen.

        Merken: HP, Lenovo en Terra.

Software
Wij leveren natuurlijk van Microsoft Windows en de Officepakketten. Deze kunnen wij ook ondersteunen. En niet onbelangrijk: Wij hebben uitgebreide kennis van Office 365 als mailserver.

Verder ondersteunen wij veel klanten met diverse installaties, migraties en helpen wij bij problemen, ook met niet standaard software. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de IT dus is de kennis en de ervaring ook breed.

Wij ontwikkelen zelf geen software.

        Merken: Microsoft.

Beeldschermen
Wij leveren een standaard assortiment monitoren. Doorgaans van 21" tot 27". Maar meer exotische maten zijn natuurlijk te leveren.

        Merken: HP en Terra

Printers (HP)
Inktprinters en laserprinters komen allemaal van HP. Niet voor niets een wereldmerk op printgebied. Van een simpele inktjet van rond de € 50,- tot en met de grotere netwerk-all-in-one printers met toner voor zwart of kleur.

        Merken: HP.

Componenten en accessoires
Naast de complete producten leveren en houden wij ook voorraad van de meest gangbare componenten en randapparatuur. Zoals harddisken intern en extern, optical drives, RAM, voedingen, memorysticks, speakers, tassen, muizen, keyboards, webcams, USB-hubs, inkt, laptopadapters en "alle" kabels.

        Merken zoals: Seagate, Toshiba, Logitech, HP, Microsoft, Kingston, Belkin, Transcent, Blu-Basic en Ewent.

Netwerkapparatuur
En uiteraard hebben wij op netwerkgebied allerlei switches, routers en wireless producten liggen. En vlak ook de powerline-producten niet uit (netwerk over het stroomnet in huis) als goed alternatief voor Wifi.

En wat wij toevoegen is een erg veel ervaring met alle (on)mogelijkheden. Routers en Wifi-apparatuur zijn best complexe producten waar je snel foute keuzes in maakt.

        Merken: TP-Link.

 
Showroom en werkplaats geopend op: maandag t/m vrijdag 8:30-17:00 uur, zaterdag 12:00-17:00 uur.